Móló Hotel, Sellő Kemping, Hattyú Kemping

balatonihajozaslogo 
 

Ha Osztálykirándulás, akkor Balaton…

…ha Balaton, akkor Hajózás!

 

Menetrendi hajójáratokkal is elérhető balatoni programok

 Az élményhez Hajó visz!

A menetrend szerint közlekedő hajóink igénybevételével utasaink nem csupán egy kellemes utazáson vehetnek részt, hanem egyúttal eljuthatnak a Balaton parti települések, programok döntő többségére is, hiszen az élményhez HAJÓ visz! Ideális választás osztálykirándulásokhoz, ugyanis a hagyományos tömegközlekedéstől eltérően kellemes időtöltésben lehet része az egész csoportnak, mert maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak. Diákcsoportok részére a szolgáltatás kedvezményes áron vehető igénybe!

1 órás sétahajózás

 Át kell élni, amit egy fotó sem ad vissza!

 A sétahajózás keretében hajóink szinte valamennyi kikötőből indulnak, és páratlan élményt nyújtó hajózást követően térnek vissza a kiinduló hajóállomásra. 1 órás sétahajózással már kora tavasztól késő őszig várjuk kedves utasainkat. A hajóút során megcsodálhatják a Balatont és a part menti látnivalókat egyaránt. A menetrendben meghirdetett időpontokban, a szolgáltatást diákcsoportok kedvezményes áron vehetik igénybe, illetve igény esetén a csoportok számára a meghirdetett időpontokon kívül is biztosítjuk sétahajózási szolgáltatásunkat!

 

Varázshajó már 10 kikötőből

Több mint egy Hajókirándulás!

A Balatoni Hajózási Zrt. megújult saját gyerekhajó programja, a Mastercard Varázshajó, 10 kikötőből fut ki a nyári szünetben a kicsik legnagyobb örömére. A hajóút során színes animációs gyerekműsor és lufihajtogatás várja a gyermekeket. Varázshajónk olyan vizekre evez, ahol kalózokkal, bűvészekkel és bohócokkal találkozhatnak. A programot főként a kisebb korosztály számára, alsós osztályoknak ajánljuk! Nem meghirdetett időpont kérése esetén segítünk az animációs program szervezésében is.

 

Bulihajó, tini disco

Mi ott leszünk! És Te?

Szinte minden korosztály számára nagy élményt nyújtanak a BAHART bulihajók, melyek fedélzetén a Balaton közepén bulizhatnak kedvenc számaikra. Retro és mai slágerek gondoskodnak a jó hangulatról, a főidényi időszakban hetente közel 30 alkalommal indított bulihajóinkon a Balaton körül. Diákcsoportok számára kedvezményes bulihajózást biztosítunk a menetrendben meghirdetett időpontokban és helyszíneken. Felsős és középiskolai osztályok számára igény esetén külön tini discot is indítunk, előre egyeztetett időpontban, amelynek során csak a csoport tartózkodik a fedélzeten.

 

Gyorshajójárat, vízitaxi, élményhajózás

Száguldj Velünk a Balatonon!

A gyorsaság és az extra élmények kedvelőinek kiváló programlehetőség a Siófok – Balatonfüred – Tihany között naponta több alkalommal közlekedő gyorshajó járat, valamint a Fonyód és Badacsony között igénybe vehető vízitaxi szolgáltatás, mely a vendégek igényeihez igazodva szeli a hullámokat a két part között. "Élményhajózzanak" velünk! 10 perc száguldás a Balaton vízén és garantáltan feledhetetlen élményben lesz része az egész osztálynak!

 

Kompjárat télen-nyáron

A túlpartra tart? CSAK 8 PERC!

A BAHART megújított kompmenetrendje egész évben lehetővé teszi utasaink számára a gyors és könnyű közlekedést a Balaton déli és északi partja között. Érkezzen a csoport busszal, gyalogosan vagy kerékpárral, kompszolgáltatásunk által biztosítjuk a gyors túlpartra jutást. A kompok már kora tavasztól késő őszig a meghirdetett menetrend szerint 40 percenként indulnak Szántódrévből, illetve Tihanyrévből, de a megnövekedő forgalom esetén a menetrend felfüggesztésével sűrítjük a járatokat.

 

Elérhetőségek:

Balatoni Hajózási Zrt.

 

8600 Siófok, Krúdy sétány 2.

+36 84 312 144 / 111. m. 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.balatonihajozas.hu

 

 
Móló Hotel**

H-8600 Siófok, Vitorlás u. 16.

Tel.: 06-84/310-047, 06-84/319-004

Fax: 06-84/316-090

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Internet:  http://www.balatonihajozas.hu/

A szálloda közvetlenül a Balaton partján található, saját stranddal rendelkezik. A szállodában 37 kétágyas (pótágyazási lehetőséggel), fürdőszobás szoba található. Minden szobában TV, hűtőszekrény, telefon van. Valamennyi szoba erkélyes. A kellemes pihenést szolgálja a szép fekvésű strand, a játszótér, a gyermekmedence, a drink bár és a különterem, valamint az étterem gyönyörű kilátással a Balatonra. A szálloda kiválóan alkalmas családi- és szakmai rendezvények, esküvők lebonyolítására.

Üdülési csekket elfogadunk!

  
Sellő Kemping***

H-8630 Balatonboglár, Kikötő u. 3.

Tel./fax: 06-85/550-367

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Internet:  http://www.balatonihajozas.hu/

A Sellő kemping Balatonbogláron, a vitorláskikötő mellett található. A Balaton-part egyik legcsodálatosabb kempingje, amely egy festői, homokos partú félszigeten terül el. Különösen népszerű a vizisportok kedvelőinek körében. Saját homokos strandja, játszótere a kisgyermekes családok számára ideális környezetet teremt. A gondozott, szépen parkosított kemping területén felújított vizesblokkok nyújtanak kényelmes pihenést. A kemping területén büfé, pizzéria, a közelben bevásárlási lehetőség található.

Befogadóképesség: 450 Fő

Üdülési csekket elfogadunk!
 

HATTYÚ KEMPING**

H-Balatonszemes 8636, Kikötő u. 1. Tel./fax: 00 36 (84) 360-031

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   - www.balatonihajozas.hu

Befogadóképesség: 400 fő. A Hattyú Kemping a Balaton déli partján, Balatonszemesen közvetlenül a vízparton, a szépen felújított és bővített kikötő és móló szomszédságában található. Sekély vizű, homokos saját strandja és játszótere különösen vonzóvá teszi a kisgyermekes családok számára.

Üdülési csekket elfogadunk!

Kapazität: 400 Personen. Das Camping ”Hattyú” („Schwan”) in Balatonszemes befindet sich unmittelbar am Ufer des Balatons, in der Nähe des erneuernten und vergrössernten Yachthafen und Hafen von Balatonszemes. Das seichte Wasser, der Sandstrand und der Spielplatz machen den Campingplatz besonders für Familien mit Kindern geeignet.

Capacity: 400 people. The Hattyú („Swan”) Campsite lies in Balatonszemes, right on the shore of the lake near the newly reconstructured and enlarged marina and landing stage in Balatonszemes. Its sandy shoreline, shallow waters and the playground make it ideal for families with small children.

  • Megye: Somogy megye
  • Város: Siófok, Balatonszemes, Balatonboglár
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Nyári táborok