Napfény Ifjúsági és Sporttábor és Véngesztenye Vendégház

Az Őrségi Nemzeti Park területén nyugodt, csendes erdő közeli helyen több mint 13.000 m2-nyi területen várjuk a táborozni, kikapcsolódni, kirándulni, túrázni, pihenni vágyókat. A tábor a 2005-ös évben épült, nevét rendkívül jó fekvéséről kapta, mivel egy dombtetőn helyezkedik el és a szálláshelyre szinte reggeltől estig süt a nap.

A tábor 5 db egyenként 8 személyes (emeletes ágyas) szobából, férfi-női vizesblokkból, ebédlőből és konyhából áll. A táborhoz tartozó zöldövezetben fa játékok, focipálya, röplabdapálya, kosárpalánk, asztalitenisz, kialakított szalonnasütő hely, grillező és esőház is megtalálhatóak. A tábor részét képezi egy 60 db-os kerékpárkölcsönző is, melyet lakóink kedvezményes áron vehetnek igénybe. A szálláshely fűthető, tehát a hűvösebbévszakokban isvárjuk vendégeinket.

A táborhely kiválóan alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, táborok, edzőtáborok, sporttáborok lebonyolítására is, melyhez igény esetén segítséget nyújtunk (eszközök, edzőpartnerek, sportmenü biztosítása). A diák és ifjúsági csoportokon kívül természetesen mindenkit szeretettel várunk (családok, baráti társaságok, egyesületek stb.) akik egy csendes, nyugodt környéken szeretnének pihenni vagy aktívan kikapcsolódni.

A szálláson és ellátáson kívül programokat kínálunk a tábor területén belül és környezetében is.

Programok a tábor területén belül: Korongozás, agyagozás, edénykészítés szakember segítségével,üvegcsiszolás bemutatása, kipróbálása szintén szakember segítségével, kürtős kalács sütés parázson a csoport bevonásával, kézműves foglalkozások: termések, levelek, növények gyűjtése ebből különböző díszek, fali képek készítése, egyéb foglalkozások (üvegfestés, kukoricacsuhéból báb készítés, gyöngyfűzés), stb.

Programok a tábor területén kívül: strandolás, fürdőzés a 1,5 km-re lévő Vadása-tóban, gyalogos vagy kerékpáros kirándulások, túrák melyhez igényelhető szakvezetés az Őrségi Nemzeti Park részéről: kirándulás célpontok: Vadása-tó, Szőcei tőzeglápos, Pankaszi harangláb, Őriszentpéter, Szalafő-Pityerszer stb. A 2009-es évtől kezdve erdei iskola programunkban őrségi buszos kirándulás is szerepel.

Az ifjúsági szálláshelyen kívül rendelkezésre áll még egy 10-15 fő részére alkalmas Vendégház is, mely szintén a településen található. A ház megtekinthető a következő web-lap alatt:  http://www.fairgo.hu/

 
Napfény Ifjúsági és Sporttábor és Véngesztenye Vendégház

Péter Zsanett és Krizsán Tibor, 9933 Őrimagyarósd, Dózsa Gy. u. 63.

Tel/fax: 06-94-426-184, Mobil: 06-30-271-9181,

Web : http://www.napfeny.kx.hu/ http://www.fairgo.hu/

e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   vagy  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   

  • Megye: Vas megye
  • Város: Őrimagyarosd
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok