Gerence Fogadó

 

BAKONYBÉL Gerence Fogadó

A Gerence Fogadó rendkívül alkalmas rendezvények, tanfolyamok,

edzőtáborok, erdei iskola és családi és baráti találkozók megrendezésére.

Családias hangulatú fogadónk a kiváló mikroklímájú Bakonybél tájvédelmi körzetében a Gerence patak partján, festői erdei környezetben található.

Szolgáltatásaink:

Tizenegy szobában, negyven főt tudunk fogadni. Minden szobában hűtőszekrény.

A legtöbb szoba zuhanyzós, csak néhány szobához tartoznak a folyosón lévő közös mellékhelyiségek. A házban két társalgó, színes tévével, valamint melegítőkonyha, és büfészolgálat biztosítja vendégeink kényelmét. Meleg étkezési lehetőség, a közelben három étterem közül is választhatnak a vendégeink.

A kerthelyiségben grillezési és bográcsos főzési lehetőség.  A park hatalmas területe közösségi játékokra és egyéb programokra is alkalmas.  Az erdei környezet, a természet közelsége és a gyógyhatású tiszta levegő teljes felüdülési és kikapcsolódási lehetőséget nyújt az idelátogatók számára. Zárt udvaron parkolási lehetőség.

Programlehetőségek:

A vendégszerető bakonybéli szállásadók folyamatosan szervezett vezetett túraprogramokkal és rendezvényekkel szeretnék kellemesebbé tenni az itt töltött napokat. Lehetőség van erdei iskola programok és kézműves fogalakozások megrendelésére is. Ezekről www.gerencefogado.hu honlapunkon részletesebben is tájékozódhatnak. 

A környék páratlanul szép kiránduló helyei jelentik a vonzerőt. Számtalan kijelöl, túraútvonal közül választhatnak: Gerence patak völgye, Szömörke völgy, Likaskő és Odvaskő barlang, Kőris hegyi kilátó, Bakonyújvári várrom,  Boroszlán tanösvény….

A fogadó országos kéktúra bélyegzőhely. Túravezetés igényelhető.

Látnivalók és nevezetességek a faluban: Néprajzi Múzeum-Tájház, Bakonyi Erdők Háza, Szent Maurícius Monostor és arborétum.

Kirándulási lehetőségek a környéken: Zirc 17 km, Pápa 25 km, Veszprém 27 km.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődésüket kérjük, keressenek bennünket, kedvező árainkkal egész évben szeretettel várjuk Önöket. Üdülési csekket elfogadunk.

 

Elérhetőségeink:

Gerence Fogadó, 8427 Bakonybél, Fürdő u 59.

Tel/fax: 88/ 461 042, mobil: 3630/ 3517642

Honlap: www.gerencefogado.hu

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

  • Megye: Veszprém megye
  • Város: Bakonybél
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok