ABA Hotel és Turistaszálló

A zalai dombok völgyében, csendes, nyugodt, zöldövezeti környezetben, családias légkörben várjuk Kedves Vendégeinket.

A kényelmes kettő, három és négyágyas szobák mindegyike színes TV-vel, hideg-melegvizes mosdóval ellátott.

Szobáink 3 szintű felszereltsége (hideg - melegvizes mosdó, mosdó - tusolókabin, WC - mosdó - tusoló) vendégeink eltérő igényeinek próbál megfelelni.

A tetőtéri reggeliző-büfé egész nap vendégeink rendelkezésére áll.

A parkban a pihenésen kívül sportolási lehetőséget is biztosítunk a szükséges felszerelésekkel együtt, kispályás foci, asztalitenisz, lengőteke, íjászat áll vendégeink rendelkezésére.

A kertben tűzrakó helyek kerültek kialakításra, mely lehetőséget biztosít grill partik rendezésére. A környék megismeréséhez kerékpárok vehetők igénybe.

A gépkocsik elhelyezésére zárt parkoló áll rendelkezésre. Munkahelyen kívüli értekezletek, továbbképzések megtartására biztosítunk nyugodt helyszínt.

Baráti társaságoknak, diákoknak, sportegyesületeknek, közösségeknek kitűnő hely a közös programok megtartására.

Alacsony árainkból gyermekeknek és csoportoknak további kedvezményt biztosítunk.

Eurorest csekkel rendelkező vendégeink részére az alapfelszereltségű szobáinkat kínáljuk 3750 Ft/fő/éj áron. A magassabb felszereltségű szobák felárral vehetők igénybe.

Látnivalók:

Az Aquacity Zalaegerszegi Élmény- és Csúszdapark a festői szépségű Gébárti Szabadidő központban található, Zalaegerszegtől 2 km-re. A páratlan élményeket, önfeledt szórakozást kínáló Vízi Vidámpark Közép-Európa egyik legnagyobb és egyúttal a Dunántúl egyetlen aquaparkja.A 7,5 hektáros nagyságú területen több mint 6000 m2 vízfelület található. Hullám-medence, bébi- és gyermekmedence, 3 db jacuzzi medence, ugrómedence, strandmedence és 300 m hosszú lassúfolyó áll a fürdőzni vágyók rendelkezésére.A létesítmény igazi attrakciója a 18 db csúszda. A felnőttek részére 13 db (egyenként 54-120 m hosszú) óriáscsúzda épült.

Skanzen: 1968-ban nyitotta meg városunkban kapuit az ország első szabadtéri néprajzi múzeuma. A várost átszelő Zala folyó holtága körül kapott helyet a 40 épületből álló együttes, melyet 22 zalai településről szállítottak a helyszínre. A skanzen területén egy múlt századi göcseji települést rekonstruáltak az építők, ahol a látogatók a térség mindennapi használati tárgyaival is megismerkedhetnek.A múzeum fogadóépületének emeletén a 'Kárpát-medence népviselete babákon' című kiállítás kapott helyet.

Őrség: Hunyja le a szemét!... Képzeletben varázslatos tájon jár. Hullámzó dombok, harsogó zöld rétek, mezők, fehérre festett házak, piros cseréptetők, az ablakokban muskátlik, a kapukban mosolygós helybéliek.

TV-torony - Zalaegerszeg: A Bazitai-tetőn áll a 95 m magas TV-torony, melyben 52 m-es magasságban körpanorámás presszó működik. A bárból és az alatta lévő nyitott teraszról a nap minden órájában szép kilátás nyílik a városra és a zalai dombokra.

A Sümegi várat Szent István ajándékozta a veszprémi püspökségnek. A török terjeszkedés évtizedeiben komoly szerepet kapott Sümeg vára, hiszen második vonalban védte Magyarországot, illetve Nyugat Európát. A város ugyan többször török kézre került, de a magaslatra épült erődítményt nem tudták bevenni. A rendszerváltoztatás idejére aztán Sümegvár nagyon rossz állapotba került, 1989-ben a Megyei Idegenforgalmi Hivatal visszaadta a városnak.

A fent említett kirándulási lehetőségeken kívül a vízek szerelmesei felkereshetik a közeli termálfürdőket (ZalaegerszegHévízKehidakustányZalakaros,Zalaszentgrót, stb...), valamint a Balatont, illetve a horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek (Gébarti tó, Pölöskei tó, Zéli tó, stb...).

 
Aba Hotel és Turistaszálló

8921 Zalaszentiván, Ságvári E. u. 21.

Tel.: 92/593-050, 30/348-1504

Fax: 92/323-688

a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 http://www.abahotel.hu/

  • Megye: Zala megye
  • Város: Zalaszentiván
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Nyári táborok