Pihenés az Alpok lábánál!

 

Téli programajánló:

Síelés az Alpokban: diákoknak 2400-2600 Ft/fő/éj

 Kern Vendégház Velem - információk

Iskolás csoportok számára olcsó szálláslehetőséget biztosítunk a téli időszakban a közeli osztrák síterepek szállásaként.
Osztrák sípályák: Mönichkirchen 65 km , St.Corona 75 km, Semmering 90 km.

Két, egymástól 100 m–re lévő vendégházunkban 2-3-4 ágyas szobákban összesen 40 főt tudunk elszállásolni. Vendégházanként 1-1, kb. 15-20 főre alkalmas nappali található.

Étkezés: Önellátás
Étkezést nem tudunk biztosítani, a felszerelt konyhákban elkészíthető, ill. ebéd és vacsora egy közeli étteremben kedvezményes áron rendelhető, melyet ki is szállítanak.
Szintenként felszerelt konyha van: reggeli elkészítéséhez vagy főzéshez. A csoport létszámának megfelelő tányér, evőeszköz és konyhai felszerelés rendelkezésre áll.
Egy 25 literes bogrács is térítésmentesen használható a főzéshez.
A helyi kisboltban minden szükséges élelem megrendelhető, amely pár száz méterre van a Vendégháztól.

Közeli osztrák síterepek:

Az osztrák síterepek közül a hozzánk legközelebb fekvő Mönichkirchen, minden korosztály számára, minden igényt kielégítő és igazán modern sícentrum.
Itt 5 felvonó működik folyamatosan, ebből 3 kabinos, kettő pedig a tanulópályáknál korongos.
Hó hiányos időszakokban a kiváló minőségű havat hóágyúkkal biztosítják.

A minket választó síelők szintén kedvelt célpontja St. Corona, amely régi és egyetlen nyitott felvonóval működő, főleg gyermekes családoknak és tanulóknak ajánlott kellemes síterep.
Nagy előnye, hogy ünnepnapokon sem zsúfolt.

Semmering Alsó-Ausztria és Stájerország határán található, ahol két sípályát lehet kipróbálni egymástól pár kilométernyi távolságra. A kisebbik központ, Hirschenkogel különlegessége, hogy az éjjeli kivilágítással ellátott „Varázshegy”, Ausztria legnagyobb, éjjel is használható pályája.
A hágó másik végén fekszik a nagyobb, 24 kilométer hosszú pályával rendelkező Stuhleck. A síterepet biztonságos, rendezett és széles pályák jellemzik, kék, piros is akad bőven. Mindegyik pályán van hóágyú. Az 1782 méteren levő csúcsra szállító hat üléses felvonó nagy kapacitásának köszönhetően akkor is hamar sorra lehet kerülni, ha tele a pálya. 5 km hosszan, 953 m-es szintkülönbséggel lehet lesiklani. Kezdő síelőknek, kisgyermekes családoknak is ideális. Itt a síelésen kívül változatos szórakozási lehetőségek is adottak: szánkópálya, snow-tubing (hófánk).

Szállásár:
Diákcsoportoknak: 2400 Ft/fő/éj ágyhuzat nélkül, 2600 Ft/fő/éj ha mi adjuk a huzatot, 20 fő fölött 1 fő szállása ingyenes.

 

Elérhetőségeink:

Kern Vendégház, Kern István, 9726 Velem, Rákóczi F. u. 56.

Telefonon: 06-20-8233-494, 06-94-363-612,

E-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlapunk: www.kern.inf.hu