Nomádia Szabadidőpark

BEMUTATKOZIK AZ OVIS ÉS OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK VIDÁM HELYSZÍNE

 

 Két évvel ezelőtt nyílt meg a Nomádia Szabadidőpark és Lovarda Ajka város határában, amely kitűnő és különleges bakonyi kirándulási és táborozási lehetőséget kínál, honfoglalás kori hangulattal, hagyományőrző népi játékokkal és mesterségekkel ismerkedhetnek meg a látogatók.

 NOMÁDIA CSOMAGAJÁNLATAI GYERKŐCHADAKNAK

„NOMÁD LOVASNAPOK”

FŐSZEZONBAN keddtől péntekig (2015. május 1-június 30.)  1.300 Ft/fő

Kedd-péntek 9.00 – 14.00 óra között: népi játékok, palánk játszóvár, fa fegyverek, berendezett jurta megtekintése, állatsimogató, madárház, tutajozás, szalmaugráló, szalonnasütési, bográcsozási lehetőség, Kondéros és Szomjoltó.

Animátorral igénybe vehető: korabeli harci eszközök használata (íj, csatakereszt, kelevéz); lovas vezetgetés, max. 50 fős traktortúra, kovácsmesterség megtekintése, saját veret készítése.

Történelmi lovas-harci interaktív bemutató a honfoglalás korából (kb. 45 perc)

 

„NOMÁD MINDENNAPOK”

ELŐ- ÉS UTÓSZEZONBAN keddtől péntekig (2014. szeptember 1-2015. április 30.) 1.000 Ft/fő

Kedd-péntek 9.00 – 14.00 óra között: népi játékok, palánk játszóvár, fa fegyverek, berendezett jurta megtekintése, állatsimogató, madárház, tutajozás, szalmaugráló, szalonnasütési, bográcsozási lehetőség, Kondéros és Szomjoltó.

Animátorral igénybe vehető: korabeli harci eszközök használata (íj, csatakereszt, kelevéz); lovas vezetgetés, max. 50 fős traktortúra, kovácsmesterség megtekintése, saját veret készítése

 

„FAPADOS NOMÁD HÉTFŐ”

EGÉSZ SZEZONBAN csak hétfői napokon (2014. szeptember 1- 2015. szeptember 30.) 800 Ft/fő

Csak hétfői napokon 9.00 – 14.00 óra között: népi játékok, palánk játszóvár, fa fegyverek, berendezett jurta megtekintése, állatsimogató, madárház, tutajozás, szalmaugráló, szalonnasütési, bográcsozási lehetőség.

Csoportos kedvezmény: minden 10. fő után egy kísérő belépése ingyenes!

 

A JELENTKEZÉS ÉS A LEMONDÁS FELTÉTELEI:

- Minden 10. fő után egy kísérő belépése ingyenes.

-Jelentkezéseket csak a teljes mértékben kitöltött, és saját kezűleg / cégszerűen aláírt jelentkezési lapon fogadunk el, amely letölthető honlapunkról ( http://www.nomadiapark.hu/images/banners/osztalykirandulasjelentkezesi%20lap_2014.pdf), vagy igényelhető telefonon (+36 70 930 3464) és e-mailen ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ). A jelentkezési lapokat kérjük visszajuttatni az azon szereplő elérhetőségek valamelyikére (e-mailen, faxon vagy postán). A jelentkezésekről a lehető legrövidebb időn belül visszaigazolást küldünk, a jelentkezések a visszaigazolással lépnek érvénybe.

- Jelentkezését kérjük – lehetőség szerint – legalább két héttel a kirándulás előtt megtenni szíveskedjen! Ez azért is fontos, mert csoportokat a bejelentkezés sorrendjében fogadunk. Teltház esetén további jelentkezésre nincs lehetőség. Ez az Ön kényelmét szolgálja, így megértését köszönjük!

- Felhívjuk figyelmüket, hogy a programokat naponta 9:00 és 14:00 óra között biztosítjuk, ezért kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint a kezdési időpontig érkezzenek meg Parkunkba, mert az összes programon való részvételt csak így tudjuk garantálni. Ahhoz, hogy minden programon biztosítani tudjuk a csoport minden tagjának részvételét, kérjük, hogy a 9 óránál későbbi érkezést feltétlenül szíveskedjenek előzetesen egyeztetni!

- A megrendelt program lemondását az azt megelőző 48 órán belül írásban, vagy szóban a kedvezőtlenre forduló időjárás miatt elfogadjuk.

 

EGYÉB LEHETŐSÉGEK:

- esős időjárás esetén: fedett lovarda, kerti kiülő, táltos terem (max. 60 főig)

- meleg ebéd: előzetes megrendeléssel, amelynek lehetőségeit jelentkezési lapunk tartalmazza.

- igény esetén szállást szervezünk (Viktória panzió, Hubertus erdei vendégház, Ajka városi strand és kemping, halimbai turistaszálló, városlődi faházak)

- több napos tartózkodásra kívánság szerint környékbeli kirándulási lehetőségeket is összeállítunk

 

Nomádia szolgáltatásai:

palánkvár
népi játékok
kovácsműhely, saját veret készítése
kézműves helyiség
berendezett jurta
állatsimogató
szalmaugráló
tó tutajokkal és szalonnasütő hellyel
íjászat, lándzsa- és kelevézhajítás
lovaglás nyílt terepen és fedett csarnokban
lovaskocsizás
nomád áruda
ügyességi versenyek (szekérhúzás, kötélhúzás, patkótartás, rönkhajítás, mocsárjárás)
labdajátékra alkalmas terület
30-40 perces történelmi bemutató műsor lovasokkal, íjászokkal, korhű jelmezekben
programlehetőség rossz idő esetén is
Kondéros és Szomjoltó kemencés ételekkel és frissítő italokkal

További nomád lehetőségek:

gyermek- és ifjúsági táborok
sátorozási lehetőség
születésnapi partik
esküvők
céges rendezvények (télen-nyáron)
csapatépítő tréningek
sportprogramok
disznótoros rendezvény
lovas találkozók, díjugrató versenyek
íjászversenyek
tematikus táborok (lovas, nomád) 

Nyitva tartás egyéni látogatók számára (rendezvényen kívüli napokon):

2015. május 2-től szeptember 30-ig

·              szombat-vasárnap 10 és 19 óra között

·              A hét többi napján előre bejelentkezett csoportokat fogadunk.                    

A nyitva tartási időn belül a belépő ára:1100 Ft/fő

 3 éves kor alatt a belépés ingyenes

Megközelítés:

A 8-as főúton (Veszprémtől 33 km, Jánosházától 35 km), Ajka-Bakonygyepesnél Ajka irányába, Ajkáról a 8-as út irányába, az Északi Ipari Park körforgalomnál kitáblázva.

Kérje egyedi ajánlatunkat osztálykiránduláshoz, kihelyezett interaktív tanórákhoz, egyedi ötleteihez!

Bolláné Pék Bernadett

Bolla Hajnalka

Parkvezető

Értékesítés & Marketing

06 30 409 1315

06 70 930 3464

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információ:

www.nomadiapark.hu,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , 06-70/930-3464