Naprózsa Oktatási Központ

 
ISMERJE MEG A KISKUNSÁG ÉRTÉKEIT

A NEMZETI PARK MUNKATÁRSAIVAL!

 Előzetesen bejelentkező csoportoknak szakvezetést biztosítunk. Egyéni turisták számára az évente meghirdetett időpontokban különböző helyszínekre szervezett nyílt és alkalmi túráinkat (daruvonulás, túzokdürgés, orchideatúra, éjszakai túrák, stb.) javasoljuk. Tájékoztató árak: 30 főig diákoknak 10.000, felnőtteknek 15.000 Ft/fél nap.

Nyílt túrák felnőtteknek 600, diákoknak és nyugdíjasoknak 400 Ft/fő. Szakmai csoportoknak idegen nyelvű szakvezetést is biztosítunk.

Működési területünkön 21 ingyenesen látogatható tanösvény segíti az önállóan kirándulókat és a csoportokat.

Látogatóközpontjaink Szatymazon, Bugacon, Kunszentmiklóson Tiszaalpáron és Kecskeméten várják vendégeinket. A Természet Házában (Kecskemét, Liszt F. u. 19.) tanösvény-füzeteket, térképeket, egyéb kiadványokat és információkat kaphat programjai szervezéséhez.

  Naprózsa Erdei Iskola

FÜLÖPHÁZA

 Helye, elhelyezés: Az 52-es út mentén Kecskeméttől 21 km-re fülöpháza határában a mozgó homokbuckák lábánál található fűthető kőépületben 5 hálószoba (6+6+8+8+2=30 ágy) mellett teakonyha, mosdók, laboratórium, ping-pong terem és közösségi helyiség biztosítja a színvonalas munkát.

Program: A minősített alsós és felsős program mellett a modulok felhasználásával egyéni programot is összeállíthatnak a pedagógusok. Munkájukat segítik az erdei tornapálya, a tanösvény, a kerti tó, gyógynövénykert és a többi szabadtéri létesítmény. A Duna-Tisza-közi Hátság jellegzetes felszíni képződményeinek, a nemzeti park homokbuckavidékének megismerése során valamennyi műveltségi terület oktatására, a fenntartható életvitel gyakorlására lehetőség nyílik.

Aktuális ár: szállás1000 Ft/fő, éj + 800 Ft/fő egyszeri mosatás, fél napos modul 400 Ft/fő

 
 
 Üzemeltető, programszolgáltató:

Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság

Árak és aktuális információk:

 http://knp.nemzetipark.gov.hu/

Tel: 76/482-611

e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Levelezési cím:

6000 Kecskemét, Liszt F. u. 19.

 

  • Megye: Bács-Kiskun megye
  • Város: Fülöpháza
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok