Kontyvirág Erdei Iskola

 
ISMERJE MEG A KISKUNSÁG ÉRTÉKEIT

TÁBOHELYEINKEN

A Kiskunsági Nemzeti Park területén ideális szálláshelyeket javaslunk bármilyen témájú nyári táborhoz. Igény szerint a nemzeti park környezeti nevelői foglalkozást is tartanak.

Naprózsa Oktatási Központ Fülöpháza:

Az 52-es út mentén Kecskeméttől 21 km-re Fülöpháza határában a mozgó homokbuckák lábánál található kőépületben 5 hálószoba (6+6+8+8+2=30 ágy) mellett teakonyha, mosdók, labor, ping-pong terem közösségi helyiség és szabadtéri létesítmények biztosítják a színvonalas munkát és a kikapcsolódást.

Kontyvirág Oktatási Központ Lakitelek:

Tőserdőben az erdő szívében található táborhelyen 40 férőhely (2 és 6 ágyas fürdőszobás szobák) mellett közösségi helyiségek találhatók. 1 hektáros zárt park veszi körül. Kerékpár és vízi túrázáshoz is biztosítunk járművet.
 
 

Kontyvirág Erdei Iskola

Lakitelek- tőserdő

 

A nyugodt, meghitt környezetben álló épület 44 fő befogadását, kiszolgálását és tanulását biztosítja.

Programhelyszínek: Holt-Tisza, galériaerdők, skanzen, templomdomb, földvár, gyógyvizéről ismert Tősfürdő. Kerékpár- és vízitúrákat is szervezünk.

Közelben található a Lakiteleki Népfőiskola.

Helye: A Kiskunsági Nemzeti Park területén Lakitelek és Tiszaalpár között Tőserdőben az erdő szívében található az oktatási központ. 1 hektáros zárt park veszi körül.

Elhelyezés: Az Igazgatóság kezelésében levő fűthető kőépületben a 40 férőhely (2 és 6 ágyas fürdőszobás szobák) mellett közösségi helyiségek találhatók.

Program: Több program és modul közül válogathatnak a pedagógusok, felhasználásukkal egyéni programsort is összeállíthatnak. A természeti értékekben gazdag védett terület és a környező települések az általános iskola természetismereti oktatásához kiváló helyszínt biztosít (madarász, gyógynövény ismereti, vízvizsgálati stb. modulok), valamint a térség történelmi, kultúrtörténeti (kiállítóhelyek, skanzen), gazdasági életébe (fokgazdálkodás, halászat, kosárkötés) is bepillantást enged.

 
 
Üzemeltető: Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság

Árak és aktuális információk:

http://knp.nemzetipark.gov.hu

e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 76/482-611

Levelezési cím:

6000 Kecskemét, Liszt F. u. 19.

  • Megye: Bács-Kiskun megye
  • Város: Fülöpháza
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok