Pájer Kemping

Pájer Kemping - Erdei iskola

Békés megye északi részén, a Körös folyam egyik holtágának partján található a Pájer Kemping, amely megőrizte természetközelségét, nyugalmát. A kemping kőházzal, extra felszereltségű lakókocsikkal, faházakkal biztosítja a nyugodt pihenést. Lankás strandjával, csúszdájával, vízi sporteszközeivel, foci-, röplabda-, kosár-, mini golfpályával, biliárd, jéghoki, csocsó, asztalitenisz játékokkal, motorcsónakos Körös túrával, vízi kalandpályával és horgászati lehetőséggel segíti a gondtalan szórakozást, kikapcsolódást. A Hármas-Körös partja mentén húzódó túraútvonal kellemes sétára, túrázásra és a vízi élővilág megismerésére nyújt lehetőséget.

1999-től foglalkozunk erdei iskolázással, és az évek alatt szerzett tapasztalatunk és fejlesztő munkánk eredményeként elismert, minősítettek lettünk.
Csillogó szemű iskolás gyerekeink láttán büszkék vagyunk arra, hogy sikerült átadnunk valami újat magunkból, környezetünkből, számunkra természetesnek tűnő tudásból, ismeretből.
A tartalmi célokon túl fontos számunkra a gyerek centrikus természeti és épített környezetünk, és a szabad mozgás lehetőségének biztosítása.
Célunk és hiszünk benne, hogy az erdei iskolán keresztül nekünk is lesz - vagy van is - egy pici részünk a gyerekeink környezetszeretetében, melyet mi édes szolgálatnak tekintünk.

Szállás ajánlatunk:
Faházaink egyterűek, 4 személyesek, emeletes vagy francia ággyal, fürdőszobával illetve fürdőszoba nélkül, terasszal rendelkeznek. Lakókocsiijaink 4-5 személyesek, franciaágyasak, hűtőszekrénnyel, elő sátorral vagy előtetővel rendelkeznek, rálátással a vízpartra. Apartman házaink 5-6 szobásak, közös belső fürdőszobákkal, társalgóval, konyhával rendelkeznek. A csoportok szobabeosztása elsősorban az életkortól függ.
férőhely: 135 fő 
közös helyiség: van 
étkezés: helyben

Megközelítés:
Budapest Keleti pályaudvarról vonattal Gyoma állomásra, vagy a 46-os főúton busszal. Diákcsoportok szállítását a vasútállomás és a szálláshely között buszjárattal biztosítjuk.

Kedveskedés:
Az iskolás csoportok ajándék vízi csúszdázási lehetőséget kapnak.

Díjmentes szolgáltatások:
Strand használat, foci pálya, kosárlabda pálya, röplabda pálya, asztali tenisz, lábtenisz pálya
 

Erdei iskolai részvételével kapcsolatosan, telefonon vagy e-mailen keresztül kaphat tájékoztatást és felvilágosítást.

Szállásfoglalás: fax: 66/282-684, telefonon.: 30/967-2741

Információ: telefonon.: 30/967-2741; 30/475-0852

Levélcím: Pájer Sándor; 5500 Gyomaendrőd, Bocskai u. 58/1.

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: http://www.pajerkemping.hu/ei_index.html

  • Megye: Békés megye
  • Város: Gyomaendrőd
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok