Sikonda Gyermektábor és Természetbarátok Háza

Sikondai Gyermektábor és Természetbarátok Háza

Sikonda Pécstől 15 km-re, a Mecsek egyik festői völgyében fekvő, sajátos gyógyklímájáról és fürdőjéről ismert üdülőhely.

Az üdülőfaluból - melyben élményfürdő és több horgásztó is várja a pihenni vágyókat – jól megközelíthetőek a Közép-Mecsek és a Keleti-Mecsek vadregényes kirándulóhelyei.

Felújított erdei Gyermektáborunkban 200 fő elhelyezésére van lehetőségünk kis kőházakban, májustól szeptemberig. A tábor területén sportpályák, játszótér, erdei foglalkoztató pavilonok és tanösvény segíti a szakmai programok megvalósítását.

3, 4, 7,és 10 ágyas, részben fürdőszobás, heverős, részben közös-fürdős, emeletes ágyas szobáinkban 1500-2000 forint/fő közötti árakon tudunk szállást biztosítani.

Étkezés a tábor éttermében!

A Természetbarátok Háza egy felújított, családias hangulatú ház, ahol hat kényelmes szoba, egy nagy társalgó, felszerelt konyha, nagy udvar várja a vendégeket.

Télen is nyitva tartó szálláshelyünkön 28 fő számára tudunk elhelyezést nyújtani 2, 4, 6 és 8 ágyas szobákban, szezontól és éjszakaszámtól függően 1600 és 2200 forint / fő közötti áron.

Vendégeink igénybe vehetik a közeli gyermektábor éttermét, sportlétesítményeit.

Mindkét helyen minősített erdei iskola működik, nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező környezeti nevelő vezetésével, felszerelésekkel.

 
 
Szállásrendelés:

Baranya Megyei Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány

7621 Pécs Széchenyi tér 9.

Tel./fax: 72 – 211- 179, 06-30-23-50-680 

   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.varatabor.hu

  • Megye: Baranya megye
  • Város: Pécs
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok