Kékcápák Vízitúrák és Kenukölcsönző

 

 

KÉKCÁPÁK VÍZITÚRÁK, ÉS KENUKÖLCSÖNZÉS

A "KÉKCÁPÁK" VÍZITÚRÁK és KENUKÖLCSÖNZÕ vállalkozás 1998 óta működik, telephelye Tokajban van. Földrajzi helyzetünkből adódóan cégünk elsősorban Észak-Magyarország folyóin, a Tiszán, a Bodrogon, a Hernádon és a Sajón indít túrákat. Szolgáltatásaink: vízitúrák szervezése, 3-4 személyes túrakenuk és kiegészítő felszerelések kölcsönzése, szállítása, túrák tervezése, tanácsadás.

Telephelyünkön, a tokaji Tisza-parton (Benedek Pál utca 31.) a vasútállomástól kb. 500 méterre található. Itt lehetőség van táborozásra, tisztálkodásra, WC használatra, bográcsos főzésre és a gépkocsik elhelyezésére. A közelben található élelmiszer bolt, vendéglátó egységek, illetve a Szerelmi Pincesoron borkóstolókon lehet részt venni és vásárolni. Minden túrázót szeretettel várunk akár néhány órás pihenőre is. Lehetőség van a környéken (Zemplénben és a Tokaji hegyen) gyalogos, illetve kerékpáros, gombász-kirándulásra, valamint a Tisza és Bodrog folyókon horgász-túrákra.

Csoportos igény esetén túravezetőt, és kerékpárt is tudunk biztosítani.

Az útvonal és a táborhelyek (szálláshely) kiválasztásában sok éves tapasztalattal rendelkezünk, szívesen adunk tanácsot minden érdeklődőnek.

Bővebb információért keressék fel honlapunkat: www.turak.hu  

Felvilágosítás és megrendelések a következő címen és telefonokon:

 
 

Nagy Zsolt
 Tel.: 06-47-353-227  
Fax: 06-47-353-227,
mobil: 06-30-214-3942
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Város: Tokaj
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok