Tisza Corner Hotel

A Tisza Corner Hotel a legközelebbi szállás az M5 autópályához, 6,3 km távolságra az autópálya 159. számú kijáratától, közel a Röszkei határátkelőhöz. Szegedi szállodánk ideális választás üzleti céllal érkező, átutazó vendégek részére. Továbbá olcsó szállást kínál Szegeden átutazó, tranzit csoportok, osztálykirándulók részére. A szállodától könnyen megközelíthetőek a város és a környék látnivalói: Szegedi Dóm, a középkori Dömötör toronnyal, a Szerb templom, REÖK palota, Új Zsinagóga, a Szegedi Vadaspark, de nincs messze az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark sem.

A Tisza Corner Hotelben 39 db kétágyas, modern bútorozású, saját fürdőszobás, LCD színes televízióval (18 szobában), hűtőszekrénnyel felszerelt szobában szolgáljuk vendégeink kényelmét. Három szoba plusz két főre pót ágyazható, továbbá egy darab hatágyas szobában a négy főt meghaladó családok részére biztosítunk ideális elhelyezést.  A szálloda összes szobája légkondicionált, és nem dohányzó. 

Szobaárak reggelivel:

1 ágyas szoba: 8.000.-Ft / éj
2 ágyas szoba: 13.600.-Ft / éj
3 ágyas szoba: 16.600.-Ft / éj
4 ágyas szoba: 18.600.-Ft / éj
5 ágyas szoba: 22.600.-Ft / éj
6 ágyas szoba: 24.600.-Ft / éj
A szobaárak tartalmazzák az Áfa, a svédasztalos reggeli, a wifi internet és a klíma használatot, viszont az Idegenforgalmi Adó összegét nem tartalmazzák (450.-Ft / fő/éj).

A szálloda hangulatos halljában svédasztalos reggelit szervírozunk, illetve csoportok részére előre egyeztetett menü alapján ebédet vagy vacsorát is tudunk biztosítani.
Házi kedvencükkel érkező vendégeink felár ellenében kistestű házi állataikkal vehetik igénybe szállodánk szolgáltatásait. A szálloda egész területén wifi internet elérhetőség áll rendelkezésre. A szálloda előtti zárt parkolóban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Hotel szolgáltatások:
0-24 h. recepció szolgálat – SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H) / hitelkártya elfogadás – ébresztés – csomamegőrzés – wifi internet – tárgyalóterem – társalgó – kamerával felszerelt zárt parkoló – hotel taxi  - transzferszolgáltatás – autóbérlés – színházjegy, fürdőbelépők, egyéb belépők foglalása.

Hotel megközelíthetősége

Tömegközlekedéssel 10 perc a belváros és Szeged nevezetességei.
Buszok: Honvéd térről induló: 36 – 15 perc, leszállás az Agroker megállóhelynél, 2 perc séta.
Mars térről induló: 75 és 79 – 10 perc, leszállás az Agroker megállóhelynél, 2 perc séta. 

Szegedi osztálykirándulás 2017. - 2 nap / 1 éj

Ajánlott program:

1 nap: Ÿ érkezés Szegedre, bejelentkezés a szállodába, fürdőzés a Napfényfürdő Aquapolis csúszdaparkban,   Ÿ igény esetén vacsora a szállodában, Ÿ másnap reggelizést követően távozás a hotelből.

2 nap: Igény szerint további programlehetőségek:
kirándulás a szegedi Vadasparkba vagy a Füvészkertbe, látogatás a Szent-Györgyi Albert AGÓRÁ-ba, kirándulás Ópuszatszerre a Nemzeti Történelmi Emlékparkba, vagy városnézés kisvonattal, stb.

A csomag tartalma:

  • Ÿ1 éj szállás
  • reggeli és vacsora (választható, külön díj ellenében)
  • fürdőzés a Napfényfürdő Aquapolis csúszdaparkban* (választható, külön díj ellenében)


Csomagár 2 nap / 1 éj:

3.900.-Ft / fő / éj ellátás nélkül

4.880.-Ft / fő / éj reggelivel

6.480.-Ft / fő / éj félpanzióval

Egyágyas felár: +1600.-Ft/fő.
Kedvezmény: osztályonként két fő kísérő pedagógus részére ingyenes szállás és reggeli!
Az árak nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót (450.-Ft/fő/éj). Idegenvezetés: 10.000.-Ft / 2 óra. A 18 év alatti gyerekek mentesülnek az IFA megfizetése alól.

*Napfényfürdő Aqaupolis csúszdapark kedvezményes árak osztálykirándulók részére:
1.-8. osztályos diákjegy - 890 Ft/fő/3 óra
9.-12. osztályos diákjegy - 1290 Ft/fő/3 óra
Felnőtt - 1490 Ft/fő/3 óra
Minden 20. gyermek után 1 fő kísérőnek ingyenes belépő!
Az ajánlat csak az iskolai tanév ideje alatt érvényes 2015. június 15-ig (kivéve iskolai szünetek).

Agóra suli - Töltetek egy teljes tanítási napot az Agórában!
az érdeklődő iskolák, osztályközösségek számára az AGÓRÁ-ban egy egész  délelőttre rendelkezésre bocsátanak egy tantermet, amely az egész délelőtt bázisául szolgál. A rendhagyó tanítási nap során az  Agóra Szeged által kínált lehetőségek mellett, az Informatoriumban és az osztály rendelkezésére bocsátott teremben bármilyen a csoporttal érkező szaktanárok által vezetett  óra megtartható.

Szegedi kirándulás 2017. - Kedvezményes ajánlat nyugdíjas csoportok részére 2 nap / 1 éj

Ajánlott program:

1 nap: Ÿ érkezés Szegedre, bejelentkezés a szállodába, Ÿ városnézés idegenvezetővel: Széchenyi tér, Sóhajok hídja, Kárász utca, Klauzál tér, Dugonics tér, Reök Palota, Dóm tér, Dömötör torony, Szerb templom, Tisza-part, Móra Ferenc Múzeum, Stefánia; Ÿ vacsora a szállodában, Ÿ másnap reggelizést követően távozás a hotelből.

2 nap: Igény szerint további programlehetőségek:
kirándulás Ópusztaszerre (Emlékpark és Csillagösvény látogatás), Ÿ kirándulás a szegedi Vadasparkba vagy Füvészkertbe, Ÿ Alsóvárosi templom látogatása, Ÿ városnézés kisvonattal, Ÿ  sétahajózás a Tiszán, Ÿ kirándulás Szabadkára és Palicsra, Ÿ röszkei Paprika Park látogatása, stb.

A csomag tartalma:

  • Ÿ1 éj szállás,
  • svédasztalos reggeli,
  • vacsora (választható),
  • városnézés idegenvezetővel (választható)


Csomagár 2 nap / 1 éj:

6.450.-Ft/fő reggelivel,

8.350.-Ft félpanzióval

Az árak nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót (450.-Ft/fő/éj). Idegenvezetés: 10.000.-Ft / 2 óra. A 70 év feletti vendégeink mentesülnek az IFA megfizetése alól.

 

Szobafoglalás:
Tisza Corner Hotel
Cím: 6728 Szeged, Budapesti út. 2.
Tel / Fax: +36 62 541 820 / +36 62 541 821
Tel / Fax: +36 70 608 3322
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.tiszacornerhotel.hu

  • Megye: Csongrád megye
  • Város: Szeged
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok