Pisztráng Kör Egyesület Dunaszigeti Erdei Iskola

 
Barangolj a vadregényes Szigetközben és fedezd fel rejtelmeit!
 

A Duna szigetvilága, csendes ágai, hangos zúgói, árnyas erdei, virágos rétjei. Ez a mi otthonunk és ide várunk Téged is.

Gyertek el, vegyetek részt Egyesületünk változatos tevékenységeiben: kenuzzatok a több száz sziget között, figyeljétek a madarakat, horgásszatok, vagy hálózzatok, ismerjétek meg a kavicsok regényes történetét, az erdő rejtelmeit, költözzetek fel egy fára!

Ökoparkunkban biokertészkedhettek, lóval szánthattok, kötényből vethettek, majd arathattok, kemencében pogácsát vagy cipót süthettek…

Várunk mindenkit: családokat, baráti társaságokat hétvégére, vagy nyári táborba, osztályokat erdei iskolába, osztálykirándulásra vagy táborba. És ha a főnők is jönni szeretne, szívesen szervezünk csapatépítő programokat is.

Több szálláshely közül választhattok: 18 és 34 fős kulcsosházunkat és 200 főig Tündérsziget sátorozóhelyünket. Ezen kívül partnereink apartmanjait, panziót is szívesen ajánljuk.

Programjainkról bővebben olvashattok honlapunkon:

 http://www.pisztrangkor.hu/

Az összes fotó saját programjainkon készült, a térkép pedig csak ötletet ad a kenutúrák útvonalához, legyen az vándortábor vagy csillagtúra.

 
 
 
Pisztráng Kör Waldorf Természetvédő és Természetjáró Egyesület
9200 Mosonmagyaróvár, Határőr u. 7.
Telefonszám:
Vezetékes: 06 96 206 887
mobil:06 20 356 20 68
mobil:06 20 228 52 20
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

  • Megye: Győr-Moson-Sopron megye
  • Város: Dunasziget
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok