Szilvásváradi Élménybázis

 

Mókusok között Szilvásvárad szívében

(40+43 fős ifjúsági szálláshely)

2010. nyarán megnyitottuk Szilvásvárad szívében az Élménybázis ifjúsági szálláshelyünket és programközpontunkat. Három épületben, 83 férőhellyel állunk rendelkezésére mindazoknak, akik tartalmas és hasznos programokkal szeretnének eltölteni egy napot vagy akár egy hetet is a Bükk hegység északi kapujában.

Élménybázis I:

Elhelyezés:

4 db 4 ágyas és

4 db 6 ágyas szoba,

mindegyikhez külön fürdőszoba

 

Élménybázis II:

Elhelyezés:

A földszinten 1 db 8 ágyas szoba, 1 db 10 ágyas szoba, 1 db 2 ágyas tanári szoba, közös fürdőszoba ,külön wc helyiségek.

Az emeleten 2x 10 ágyas szoba  1 db 3 ágyas tanári szoba  közös fürdőszoba ,külön wc helyiségek.

 Nyitvatartás  egész évben!

 
A táj adottságait a sok éves szervező szakmai tapasztalatainkkal ötvözve sokrétű tevékenységeket ajánlunk. Bázisunk ideális színhelye osztálykirándulásoknak, csapatépítő tréningeknek, nyári táboroknak. Tematikus ajánlataink között szerepelnek élménypedagógiai alapú, alsó- és felső tagozatos osztályprogramok, nyári élmény- és kalandtáborok. Nyitottak vagyunk minden egyedi elképzelés megvalósítására. A tábor megnyitásától kezdve folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, alacsony- és magaskötélkertet alakítunk ki, ahol a résztvevők a feladatok teljesítése során megtapasztalhatják a bizalom, az egymásrautaltság érzését, fejlődhet szociális érzékenységük, önbizalmuk, kreativitásuk, technikai ismereteket szerezhetnek, és mindezek mellett kellemesen szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak. Ha valaki csak a táj szépségét, és a nyugalmat szeretné élvezni, akkor is jó helyen jár. A bázis parkjában óriási fenyőfák alatt figyelheti a mókusok önfeledt játszadozását, vagy akár a felhők vonulását a mélykék égbolton. A Szalajka-völgyi Kalandparkunk 6 féle erdei kötélpályáján további élmények várnak vendégeinkre, ahol a lomkoronában való ügyeskedés mellett lézerfegyveres stratégiai játékokra, íjászkodásra, falmászásra és gumiköteles trambulinozásra is lehetőség nyílik.
 
Élmény újdonság a Monsterrollerezés Szilvásváradon, egyedülálló 14 km-es száguldás a Bükk hegység szívében páratlan látnivalókkal.
Csapatépítő programokra ,outdoor tréningekre az ország bármely részére elszállítjuk ,ha van megfelelő hegyes dombos vidék.

A monsterrollerről:
A hagyományos rollerektől az erős első és hátsó tárcsafék ,és a nagy ballonos kerekek különböztetik meg. A vázszerkezet erős felépítménye alacsony súlypontja, ellenáll minden extrém körülménynek.

Főképp lejtőkön, lankás vidéken használatosak, és már 8 éves kortól használhatják a gyerekek is.
Vadregényes és egyedülálló hegyi sport az egész családnak új típusú és tartalmas szórakozást kínál az egész családnak az év minden napján (időjárástól függően).

Az általunk kínált élmény lehet egy családi program része, baráti társaságok összejövetelének csúcspontja, csapatépítő tréningek legfőbb mulatsága, vagy a kevésbé bátrak szórakozása.
Az új típusú élmény nem csak extrém ,de jól eltalált ötlet ,melyet kortól, nemtől és fizikumtól függetlenül bárki igénybe vehet.

Az Élménybázis gasztronómiai szempontból is egyedi lehetőségeket nyújt. A területen kiépített pisztrángsütőnél lehetőség van szakavatott irányítás mellett szabad tűzön pisztrángot sütni, bográcsban ételeket készíteni és a napot tábortűz mellett zárni

  
Élménybázis
 3348 Szilvásvárad, Park út 4.
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Telefon: Bényei Tamás 0630/572-8473
Pető János 0630/5380443
Fax: 48-478298

  • Megye: Heves megye
  • Város: Szilvásvárad
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák