Szalajka-völgyi Kalandpark

 

2010. május 15-től megnyitjuk Szilvásvárad szívében az

Élménybázis ifjúsági szálláshelyünket és programközpontunkat.

Három épületben, 83 férőhellyel állunk rendelkezésére mindazoknak, akik tartalmas és hasznos programokkal szeretnének eltölteni egy napot vagy akár egy hetet is a Bükk hegység északi kapujában. A táj adottságait a több éves szervező szakmai tapasztalatainkkal ötvözve sokrétű tevékenységeket ajánlunk.

Bázisunk ideális színhelye osztálykirándulásoknak, csapatépítő tréningeknek, nyári táboroknak.

Tematikus ajánlataink között szerepelnek:

- élménypedagógiai alapú,

- alsó- és felső tagozatos osztályprogramok,

- nyári élmény- és kalandtáborok.

Nyitottak vagyunk minden egyedi elképzelés megvalósítására.

A tábor megnyitásától kezdve folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, alacsony- és magaskötélkertet alakítunk ki, ahol a résztvevők a feladatok teljesítése során megtapasztalhatják a bizalom, az egymásrautaltság érzését, fejlődhet szociális érzékenységük, önbizalmuk, kreativitásuk, technikai ismereteket szerezhetnek, és mindezek mellett kellemesen szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak.

Ha valaki csak a táj szépségét, és a nyugalmat szeretné élvezni, akkor is jó helyen jár.
A bázis parkjában óriási fenyőfák alatt figyelheti a mókusok önfeledt játszadozását, vagy akár a felhők vonulását a mélykék égbolton.
Szalajka-völgyi Kalandparkunk 6 féle erdei kötélpályáján további élmények várnak vendégeinkre, ahol a lomkoronában való ügyeskedés mellett lézerfegyveres stratégiai játékokra, íjászkodásra, falmászásra és gumiköteles trambulinozásra is lehetőség nyílik.
 
Élmény újdonság a Monsterrollerezés Szilvásváradon, egyedülálló 14 km-es száguldás a Bükk hegység szívében páratlan látnivalókkal.
Csapatépítő programokra ,outdoor tréningekre az ország bármely részére elszállítjuk ,ha van megfelelő hegyes dombos vidék.

A monsterrollerről:
A hagyományos rollerektől az erős első és hátsó tárcsafék ,és a nagy ballonos kerekek különböztetik meg. A vázszerkezet erős felépítménye alacsony súlypontja, ellenáll minden extrém körülménynek.

Főképp lejtőkön, lankás vidéken használatosak, és már 8 éves kortól használhatják a gyerekek is.
Vadregényes és egyedülálló hegyi sport az egész családnak új típusú és tartalmas szórakozást kínál az egész családnak az év minden napján (időjárástól függően).

Az általunk kínált élmény lehet egy családi program része, baráti társaságok összejövetelének csúcspontja, csapatépítő tréningek legfőbb mulatsága, vagy a kevésbé bátrak szórakozása.
Az új típusú élmény nem csak extrém ,de jól eltalált ötlet ,melyet kortól, nemtől és fizikumtól függetlenül bárki igénybe vehet.

Az Élménybázis gasztronómiai szempontból is egyedi lehetőségeket nyújt.
A területen kiépített pisztrángsütőnél lehetőség van szakavatott irányítás mellett szabadtűzön pisztrángot sütni, bográcsban ételeket készíteni és a napot tábortűz mellett zárni.
 
 
 Ajánlatainkról tájékozódhatnak weboldalainkon:

 http://www.elmenybazis.hu/

 http://www.kalanderdo.hu/

www.xn--lzercsata-b4a.hu

  • Megye: Heves megye
  • Város: Szilvásvárad
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok