Gran Camping

 

GRAN CAMPING PANZIÓ ÉS IFJÚSÁGI SZÁLLÁS

 

Esztergom évtizedek óta egyik kedvelt célpontja a belföldi turizmusnak, valamint a csoportos és iskolai kirándulásoknak, táborozásoknak.

A város neve szorosan összefonódik az ország történelmével és kultúrájával, hiszen olyan történelmi és kulturális műemlékeknek ad otthont, mint például a Bazilika, a Vármúzeum, a Keresztény Múzeum, a Bibliotéka, a Balassi Múzeum, a Babits Villa és a Duna Múzeum.

Városunk ugyancsak kedvező kiindulópont Dunakanyarbeli kirándulásokhoz és az egységünktől mindössze 400 méterre található Mária Valéria Hídon át lehetőség nyílik a szlovákiai Párkány megtekintésére is.

A GRAN CAMPING PANZIÓ ÉS IFJÚSÁGI SZÁLLÁS ebben a történelmi környezetben, Esztergomban a Prímás Szigeten, a hajóállomástól 200 méterre, a Duna partján terül el. A zöldövezeti elhelyezkedés ellenére egységünk fekvése központi, hiszen gyalogosan a városközpont mindössze 10-, a Bazilika 15-, az AQUASZIGET élményfürdő pedig 5 perc alatt elérhető.

Vendégeink számára többféle szálláslehetőséget kínálunk: sátor- és lakókocsi helyeket, panziószobákat, légkondicionált faházakat illetve ifjúsági szállást. Ideális helyszíne vagyunk osztálykirándulásoknak és nyári táborozásoknak is. Vendégeink szórakozását, jólétét étterem, úszómedence, futball- és teniszpályák, tűzrakó helyek és ingyenes WiFi internet is szolgálja.

Területünkön különféle szórakoztató programokat is bonyolítunk: lézerharc, gömbfoci, szabaduló szoba, stb.

Fényképek a Weboldalon!   http://www.grancamping-fortanex.hu/ 

Megrendelések és érdeklődések is elküldhetők weboldalunkról, vagy a következő postai címre:

 

GRAN CAMPING PANZIÓ ÉS IFJÚSÁGI SZÁLLÁS

2501 Esztergom, Pf.: 280.

érdeklődés: 30 / 9489-563;

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: http://www.grancamping-fortanex.hu/

  • Megye: Komárom-Esztergom megye
  • Város: Esztergom
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Nyári táborok