Salgó Hotel

 

SALGÓ HOTEL – ÉLMÉNY ITT LENNI!

A Salgó Hotel természetvédelmi területen, a Cserhát, a Mátra és a Karancs – hegység találkozásainál, az erdő közepén megbújó szállodánk friss, erdei levegővel, csenddel, nyugalommal és segítőkész személyzettel várja kedves Vendégeit.

A környék levegője kiválóan alkalmas légúti megbetegedések kezelésére, megelőzésére.

A családi nyaralások mellett konferenciák, tréningek, esküvők, tanulmányi kirándulások, valamint erdei iskolák tökéletes helyszíne szállodánk.

Az országban talán egyedülálló módon Vendégeink forrásvízben fürödhetnek, sőt akár ezt a kristálytiszta forrásvizet fogyaszthatják nap, mint nap, hiszen szállodánk ezt a vezetékes ivóvízhálózatból nyeri. Mint köztudott, a forrásvíz a szervezetünk számára a legkedvezőbb élettani hatású ivóvíz, mivel természetes ásványanyag tartalommal rendelkezik.Hisszük, hogy környékünk olyan gazdag földrajzi adottságokban, történelmi, irodalmi, néprajzi emlékekben, hogy méltán érdemes a nagyobb figyelemre. Ismerje meg Ön is ezt a meseszép tájat, hangulatos szállodánkat, barátságos személyzetünket!

Gyalogos Körtúra ajánlatok a Karancs-Medves vidékén

„Aki csak egyszer is átöleli szemsugarával a Karancs-Medves vulkáni kúpokkal ékesített vidékét, aki csak egyszer is megfüröszti magát a Medves-fennsík szellőjének simogató susogásában, az örökre rabja marad e csodálatosan szép tájnak.” (Gubola István)

Túralehetőségek:

Salgó vára

Somoskői vár

Földalatti Bányamúzeum

Ipolytarnóci ősleletek

Szállodánkban összesen 80 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani az alábbiak szerint:

- 20 DB 2 ÁGYAS SZOBA,

- 9 DB 2+2 ÁGYAS APARTMAN,

- VALAMINT 1 DB NÁSZUTAS LAKOSZTÁLY KERÜLT KIALAKÍTÁSRA.

Kilátás szempontjából szobáink a parkerdőre tekintenek, felszerelés tekintetében televízióval felszereltek és zuhanykabinnal ellátottak. Apartmanjaink dupla alapterületűk, egy nappali és egy háló részből állnak. Minden szobában, csak úgy, mint a termeinkben és a szálloda közös helyiségeiben ingyenes WIFI áll vendégeink rendelkezésre.

Szállásdíj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

- BŐSÉGES BÜFÉREGGELI

- FINN SZAUNA ÉS FITTNESS GÉPEK HASZNÁLATA

- SZABADIDŐS SZOLGÁLTATÁSAINK: ASZTALITENISZ, LENGŐTEKE, DARTS, SAKK

- PARKOLÁS WI-FI

Étkezés:

Salgó Hotel A Gyermek Csoportok Üdülésének Specialistája

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a Salgó Hotela gyermek csoportok étkeztetésének specialistája. Az elmúlt években tízezres nagyságrendben bonyolítottunk már gyermek csoportok számára programokat, így igenkomoly tapasztalatokatszereztünk ezen a téren.

GYERMEK MENÜ – GYERMEK ÁR

A hozzánk érkező gyermek vendégeink számáragyermek menüsorokkalállunk rendelkezésre. Ezek összeállítása során figyelembe vettük azt, hogy melyek azok azételek, melyet a gyerekeknem csakszeretnek, dediabetikus szempontbóléletkori sajátosságaiknak leginkábbmegfelelnek.Olyan étkezést kínálunk, mely tápláló, finom, s az étkezések végén nem maradnak tele a tányérok sem.

A gyermek étkezések esetébengyermek kedvezménnyel csökkentett árral számolunk!

Kérésére az ebéd helyett minden további nélkülhideg csomagotis készítünk a csoport számára, mely megoldás lehetővé teszi, hogy a programok szervezése során ne feltétlenül kelljen igazodni az étkezések időpontjához.

Programkínálatunk szállodán belül: Masszázs, Teke, Asztalitenisz, Finn szauna, Fitnesz terem,

Szállodán kívül: Vadászati lehetőség, lovaglási lehetőség a közelben,

kerékpárkölcsönzés a szálláshelyen,túralehetőségek (Salgó vára, Somoskői vár), Földalatti Bányamúzeum, Ipolytarnóci ősleletek.

Megközelítés:

Salgótarjánból a 21-es főúton a határ felé haladva eléri Somoskőújfalut, majd a templomnál jobbra fordulva, az Ifjúság úton a falut elhagyva, egy kilométer után egy gyönyörűen kialakított játszótérhez ér. Itt a táblával jelzett erdei úton jobbra fordulva, 500 méter erdei úton tábla vezeti a Salgó Hotelig.

 
 Salgó Hotel
 3109 Salgótarján – Eresztvény Hrsz:025
Telefon/fax: +36 (32) 435-558
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  http://www.salgohotel.hu/

  • Megye: Nógrád megye
  • Város: Salgótarján
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok, Éttermek