KlubSirály Csónakház

logo

 

Százhalombatta kertvárosában, Dunafüreden szolgáltatások széles körével várjuk Kedves vendégeinket.

A több mint három hektáros, közvetlenül a Duna partján található területünkön változatos sportolási-, szabadidő eltöltési lehetőségek; hangulatos étterem és bár; valamint szabadtéri grillkert teszi lehetővé akár egész napos iskolai-, családi-, céges-, baráti események lebonyolítását.

A KlubSirály Csónakház területén található sátorozó- és bográcsozó hely, a zömében négyszemélyes faházak, a két külön helyen is rendelkezésre álló vizesblokkok, a nagyméretű parkoló, az étterem, a bár, valamint a különtermek lehetőséget biztosítanak akár 150 fős rendezvények, tréningek, tábori- és erdei iskolai programok, bankettek, esküvők lebonyolításához, kempingezéshez.

A KlubSirály Csónakház területén aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeink részére tekepálya, darts, csocsó, biliárdasztal, lábteniszpálya, két kézilabdapálya, kosárlabdapálya, két kisméretű füves futballpálya, teniszpálya, asztaliteniszezési, tollaslabdázási, futási, görkorcsolyázási, kerékpározási és evezési lehetőség áll rendelkezésre. Lehetőséget biztosítunk csónakok vízre tételéhez; vízitúrák induló-, pihenő-, és befejező táborhelyéhez.

Kisgyermekes családokat nagy füves-, árnyas területekkel; gyermekmászókával; két homokozóval; az étteremben családbarát szolgáltatásokkal, gyereksarokkal és etetőszékekkel várjuk.

Éttermünk mosdójában akadálymentesített rész és pelenkázó található.

Éttermünkben heti menü is rendelhető, Százhalombatta területén ingyenes kiszállítással.

Közelben múzeum, régészeti park, több templom, kulturális központ, könyvtár, lovarda, strand, uszoda, sportcsarnok, jet-ski lehetőség, rendezvényközpont, orvosi rendelő, bevásárlóközpont, több üzlet, autóbuszmegálló, hajóállomás, vasútállomás, több benzinkút, posta, autószerviz, gumiszerviz, kézi és automata autómosó, több bank található.

Vendégeink érkezhetnek hozzánk gépkocsival, motorkerékpárral, kerékpárral, autóbusszal, vonattal vagy akár hajóval, csónakkal is.

Elérhetőségeink:

Telefon            +06-30/326-0884
e-mail              Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
honlap             http://www.klubsiraly.hu
facebook          https://www.facebook.com/klubsiraly.csonakhaz
virtuális séta     http://klubsiraly.hu/index.php?menupont=9

Egész évben kínálunk többféle szállás lehetőséget.

A szobákban az ágyak fajtáját (normál/gyermek/francia/emeletes) és darabszámát a felmerülő igényeknek megfelelően rugalmasan tudjuk változtatni.

Felvétel2

Felvétel4

 

  • Megye: Pest megye
  • Város: Százhalombatta
  • Típus: Osztálykirándulások, Szálláshelyek, Erdei iskolák, Nyári táborok, Éttermek